2600 kg heading south

Vanavond ben ik even bij m’n werk langsgegaan om de camper te laten wegen incl belading. 2600 kg schoon aan de haak. Dat houdt in dat we 200 kg onder het maximum zitten van het kenteken. We nemen de rubberboot toch maar niet mee en dat scheelt veel.

De “hoeratrommel” is een tot de nok toe gevulde verhuisdoos geworden met allerlei kleine cadeautjes voor onderweg. Zojuist heb ik het laatste cadeautje net ingepakt en eerlijk gezegd lijkt het een beetje alsof we ergens Sinterklaas gaan vieren tijdens de vakantie. Iets teveel gehamsterd misschien. Aan de andere kant moeten de meisjes wel een beetje zoet gehouden worden natuurlijk. Belonen…

Morgen hebben we trouwens nog een verjaardag. Floris is jarig. Onze poes wordt zeven (of acht?) en dat wil Veerle heel graag vieren. Gaan we doen. Het arme beest is straks toch drie weken alleen.

Het meeste is ingepakt nu. Straks lekker naar bed en dan kan morgen de grote reis beginnen!

No Comments - Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*