Laatste voorbereidingen

Nog 24 uur te gaan en dan kunnen we eindelijk vertrekken!

Vandaag wordt Linde drie maar ze is vandaag, geheel volgens ons oudersschapsplan, bij haar moeder. Straks mag ik haar gelukkig wel even zien. Ach we maken er sowieso toch een groot feest van de komende drie weken!

De camper heb ik inmiddels uitgebreid getest. Afgelopen weekend ben ik er even mee naar Gent en Amsterdam geweest en alles werkt prima en de motor loopt als een zonnetje. De monteur kijkt straks alles nog even na en dan ga ik de camper inpakken, schone bedden etc.

Morgenmiddag rond 16.00 uur zullen we in Auvillers-les-Forges aankomen. Gezellig samen met m’n ouders de verjaardag van Linde vieren. Na een of twee nachten vertrekken we naar een nu nog onbekende bestemming.

No Comments - Leave a comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*